> 1 <

Author Message

N74JW


Members


  Online status  

 
Posts: 190
Location: Philadelphia, PA
Occupation: IT Administrator
Age: 43

#3171 2008-10-03 GMT-5 hours    
Hello,

It seems that I cannot reply to forum posts on the site. I use a Mac, with Mozilla Firefox 3.

Thanks

Author Message

admin


Administrators
See my 57 Photos

  Online status  

 
Posts: 2151
Location: S.F. Bay Area, CA
Occupation: Webmaster
Age:

#3172 2008-10-03 GMT-5 hours    
Yes, you're right, sorry about that. It seems to be a problem for "Members" groups only. I will look into it asap. Thanks for bringing it up.

-Ray

This is the oldest I've ever been.

Author Message

admin


Administrators
See my 57 Photos

  Online status  

 
Posts: 2151
Location: S.F. Bay Area, CA
Occupation: Webmaster
Age:

#3173 2008-10-05 GMT-5 hours    
Ok, all clear. Everything should be working normal again.

-Ray

This is the oldest I've ever been.

Author Message

Grimmi


Photographers
See my 2,944 Photos

  Online status  

 
Posts: 78
Location: LSMP
Occupation: IT
Age: 42

#3174 2008-10-05 GMT-5 hours    
I have found another problem - but with the editing of uploaded photos ... :dontgetit}

I've uploaded some pictures today and at some I can only reupload, not editing the text. When I used reupload-button I can edit again the text. But normally it should work separatly.

Greetz, Grimmi

Muuuuhhh - welcome in the land of milk and chocolate

Author Message

admin


Administrators
See my 57 Photos

  Online status  

 
Posts: 2151
Location: S.F. Bay Area, CA
Occupation: Webmaster
Age:

#3175 2008-10-05 GMT-5 hours    
Thanks Grimmi, this has been fixed as well.

-Ray

This is the oldest I've ever been.

Author Message

N74JW


Members


  Online status  

 
Posts: 190
Location: Philadelphia, PA
Occupation: IT Administrator
Age: 43

#3178 2008-10-06 GMT-5 hours    
Thanks! Ah, the life of a web-site admin...

> 1 <