You're not logged in.

User Name  Remember me?
Password 
  Register   Lost your password? 
 
> 1 <

Author Message

admin


Administrators
See my 57 Photos

 Online status  

 
Posts: 2121
Location: S.F. Bay Area, CA
Occupation: Webmaster
Age:

#6263 2013-01-04 16:55 GMT-5 hours    
Hi all,
It seems some site emails for photo acceptance, rejections, and private messages are not going through at times. If you've had a photo accepted or rejected in the past 2-3 days and did not receive an email, please let me know. If you did receive an email, please let me know as well. I need to see how widespread this issue is. Thanks!

-Ray

This is the oldest I've ever been.

Author Message

Andreas


Platinum Members
See my 3,765 Photos

 Online status  

 
Posts: 77
Location: Southern Bavaria
Occupation:
Age:

#6265 2013-01-05 02:50 GMT-5 hours    
Received them all.
Author Message

joopgr


Photographers
See my 4,737 Photos

 Online status  

 
Posts: 192
Location: Waalre
Occupation: Civil Engineer
Age:

#6266 2013-01-05 03:59 GMT-5 hours    
I did receive them as well

Author Message

Grimmi


Photographers
See my 2,713 Photos

 Online status  

 
Posts: 73
Location: LSMP
Occupation: IT
Age: 42

#6267 2013-01-05 09:12 GMT-5 hours    
I have received them too

Muuuuhhh - welcome in the land of milk and chocolate

Author Message

admin


Administrators
See my 57 Photos

 Online status  

 
Posts: 2121
Location: S.F. Bay Area, CA
Occupation: Webmaster
Age:

#6268 2013-01-05 15:06 GMT-5 hours    
Thanks for the info guys. I have narrowed it down to intra site generated emails which are not going through. It will be fixed soon.

This also means that if you tried to contact me through the site Contact Us form past January 1st, I have not received it. Please send me a direct email to admin. Thanks.

-Ray

This is the oldest I've ever been.

Author Message

admin


Administrators
See my 57 Photos

 Online status  

 
Posts: 2121
Location: S.F. Bay Area, CA
Occupation: Webmaster
Age:

#6270 2013-01-05 18:52 GMT-5 hours    
Made some changes and ran a few tests. Everything should be working 100% now.

-Ray

This is the oldest I've ever been.

> 1 <